top of page

Novena setmana

Del 25 al 29 de maig

QUÈ FAREM AQUESTA SETMANA? 

PROGRAMARI

 

Benvinguts i benvingudes a l'última setmana de Petits Joves Actius! Els personatges que ens han acompanyat durant aquestes nou setmanes i nosaltres, ens volem acomiadar de vosaltres i ho volem fer amb molta alegria, per això hem muntat una GRAN FESTA virtual!

Som-hi!

COMENCEM!

DILLUNS, 25 DE MAIG DE 2020

Molt bon inici de setmana bonics i boniques de Cicle Superior! 
 

Com ha anat el cap de setmana? Heu gaudit del bon temps? Heu sortit a jugar una mica al carrer amb precaució i respectat la normativa de les fases? =)

Tal com marca el comptador, estem en l'última setmana d'aquesta aventura virtual, i hi ha un personatge que us vol donar un agraïment


 

Wtpp.png

Sou fantàstics i fantàstiques i brilleu amb llum pròpia!

ACTIVITAT

"La carta del futur"

L'activitat d'emocions d'avui és molt senzilla però emocionant! Ens escriurem una carta per rebre-la al futur.

 

Què ens podem escriure?

 

Primerament, heu de tenir present què és una carta personal, així que podeu escriure el que us surti del més profund vostre. Per exemple, podeu fer-ho com si fos un diari, explicant com va començar tot i totes aquelles coses que no es poden fer, com per exemple anar a l'escola, sortir de casa, veure als nostres amics, etc. Però també podem escriure tot el que el confinament us ha aportat com a persones, el que hem après de nou amb la família, detalls que us han fet feliços a dins de casa, activitats que hàgiu gaudit, etc. Sou lliures d'escriure el que més il·lusió us faci. 

I com funciona? És molt senzill: 


1. Heu de clicar l'enllaç: https://www.futureme.org/


2. Escriureu la carta. 


3. Seleccionar en quants anys la voleu rebre. 


4. Introduir el mail on la voldreu rebre.


5. Viure contents i contentes, pau i harmonia i esperar a rebre-la d'aquí a un temps. 

Jo ja l'he escrit, ara és el vostre torn =)! 

CANÇÓ

"Muérdeme - La Pegatina"

Hem fet tradició de què els dilluns els acomiadem amb una cançó. La d'avui és Muérdeme, del grup "La Pegatina". El que té d'especial aquesta cançó és que el videoclip està gravat a La Serra de Mollerussa! A veure si coneixeu algunes de les imatges =)! 

Si voleu compartir fotografies i/o vídeos del que esteu fent a casa podeu enviar-nos-ho al correu infantspalau@gmail.com i nosaltres ho compartirem a les nostres xarxes.

Instragram: petitsjovesactius. O bé si preferiu podeu etiquetar-nos a les vostres publicacions de la següent manera: @petitsjovesactius 

Una abraçada telemàtica, guap@es! 

Alba

 

DIMECRES, 20 DE MAIG DE 2020

Hola, hola bonics i boniques de Cicle Superior! 

Benvinguts i benvingudes a l'últim
dimecres Palau Cultural de l'aventura virtual de Petits Joves Actius!

La pista que avui us donàvem al programari, és que hem convidat a l'associació més molla. Sabeu de qui es tracta?

 

Natació.jpg

ACTIVITAT

"La piscina"

Us presento al Pau, membre de la junta del club esportiu de Natació del Palau d'Anglesola. En Pau ens explica al vídeo què és el que fan al club i els beneficis que aporta aquest esport tan complet. A més, ens ensenya a construir un joc súper divertit per poder jugar amb tota la família. No us ho perdeu!

Benvingut pau

TALENTS

"Super Bowl"

Com que aquesta setmana va de festa i de talents, us ensenyo un vídeo dels artistes convidats a la Super Bowl de l'any 2016, els quals van ser: Coldplay, Beyoncé i Bruno Mars, juntament amb la col·laboració de nens i nenes dels Estats Units. Us recomano que busqueu més informació sobre aquest esdeveniment esportiu =)!

Nota: si no se us reprodueix el vídeo des de la nostra web, feu clic en aquest enllaç https://www.youtube.com/watch?v=c9cUytejf1k

Si voleu compartir fotografies i/o vídeos del que esteu fent a casa podeu enviar-nos-ho al correu infantspalau@gmail.com i nosaltres ho compartirem a les nostres xarxes.

Instragram: petitsjovesactius. O bé si preferiu podeu etiquetar-nos a les vostres publicacions de la següent manera: @petitsjovesactius 

Penúltima abraçada telemàtica, guap@es! 

Alba

 

DIVENDRES, 29 DE MAIG DE 2020

Molt bon últim dia de Petits Joves Actius, guap@s de Cicle Superior! 

Com ja sabeu, avui finalitza aquesta aventura virtual. És moment de mirar enrere i fer algunes reflexions... Per exemple: com de ràpid passa el temps, que estem extraient de positiu del confinament, com d'important és la família, com hem trobat a faltar els amics, la importància d'una abraçada, etc. 

Durant aquestes nou setmanes del projecte, hem tingut el plaer de compartir amb vosaltres diferents moments treballant les
emocions; hem tingut el plaer de convidar les associacions del Palau per aprendre del que fan cada una d'elles; i hem tingut el plaer de tenir a la cuinera de l'escola, la Laura, qui ha anat incrementant les seves habilitats de Youtuber, mentre hem pogut anar creant la nostra súper col·lecció de receptes! 

Així doncs, seguint amb la rutina de cada setmana, avui tenim el plaer d'afegir la novena recepta a la col·lecció =)!

Última recepta de la col·lecció!

ACTIVITAT 

Col·lecció de receptes - Gelat

No hem trobat una millor manera de celebrar l'últim dia de Petits Joves Actius que amb GELAT! La Laura, referent d'Infantil, ens ensenya una manera molt senzilla de convertir qualsevol beguda en un gelat =)

Menú_Helado_Colorido_Pastel.jpg

És el moment de crear el teu disseny de recepta i afegir-la a la col·lecció. Jo només us ensenyo una mostra com a exemple.


Us animo a afegir una mica més de dificultat

als vostres gelats!

Per exemple, podeu provar de fer les següents barreges:

  • Llet + cacau

  • Iogurt natural + trossos petits de fruita natural

  • Orxata + trossos petits de xocolata

  • Suc de llimona natural + llet + sucre

 

Recordeu, només és necessari tenir un pot per posar la barreja i un estri per a fer de pal del gelat. El més recomanable és utilitzar un pot de vindre (com a recipient) i una cullera (per agafar el gelat quan estigui congelat).

Receptes de la col·lecció

Aquestes són totes les receptes que hem fet des de l'inici. Si voleu fer memòria de quines són, podeu consultar els divendres de cada setmana =).

Recepta pizza.jpg
Recepta tallarins.jpg
Recepta 3.jpg
Recepta 4 galetes d'ametlla.jpg
Cakepops recepta.jpg
Recepta 6 pancakes.jpg
Recepta hamburguesa.jpg
Quiche.jpg

CERTIFICAT DE PARTICIPACIÓ 

Gràcies

No em queda res més que dir-vos que sou un exemple a seguir. Heu demostrat, setmana darrera setmana, que esteu fets d'amor i bones accions, que teniu un artista a la sang, que la vostra creativitat no s'atura. Sou nens i nenes actius i actives, no hi ha qui us pari. 

Aprofito també per donar-vos un petit consell: hi ha dues maneres de viure, aturat o
somiant. Us recomano que visqueu somiant i convertiu els vostres somnis més feliços, en realitat.

Gràcies per deixar-me formar part de vosaltres, sou genials!

Pots descarregar-te el certificat de participació, imprimir-lo i escriure el teu nom en senyal de record i reconeixement d'aquesta aventura virtual que hem viscut junts durant aquestes nou setmanes =). 

Molt bon estiu

a tothom!

Una súper abraçada virtual, 
Alba.

bottom of page