top of page

NOVENA SETMANA (25 - 29 DE MAIG)

QUÈ FAREM AQUESTA SETMANA? 

PROGRAMARI

 

Benvinguts i benvingudes a l'última setmana de Petits Joves Actius! Els personatges que ens han acompanyat durant aquestes nou setmanes i nosaltres, ens volem acomiadar de vosaltres i ho volem fer amb molta alegria, per això hem muntat una GRAN FESTA virtual!

DILLUNS, 25 DE MAIG DE 2020

Molt bon dia Cicle Mitjà! 
 

Com ha anat el cap de setmana? Heu gaudit del bon temps? Heu sortit a jugar una mica al carrer amb precaució i respectat la normativa de les fases? =) 

ACTIVITAT

"La carta del futur"

L'activitat d'emocions d'avui és molt senzilla però emocionant! Ens escriurem una carta per rebre-la al futur.

 

Què ens podem escriure?

 

Primerament, és una carta personal, així que podeu escriure el que us surti del més profund vostre. Per exemple, podeu fer-ho com si fos un diari, explicant com va començar tot i totes aquelles coses que no es poden fer, com per exemple anar a l'escola, sortir de casa, veure als nostres amics, etc. Però també podem escriure tot el que el confinament us ha aportat com a persones, el que hem après de nou amb la família, detalls que us han fet feliços a dins de casa, activitats que hàgiu gaudit, etc. Sou lliures d'escriure el que més il·lusió us faci. 

I com funciona? És molt senzill: 


1. Heu de clicar l'enllaç: https://www.futureme.org/


2. Escriureu la carta. 


3. Seleccionar en quants anys la voleu rebre. 


4. Introduir el mail on la voldreu rebre.


5. Viure contents i contentes, pau i harmonia i esperar a rebre-la d'aquí a un temps. 

CANÇÓ

"Muérdeme - La Pegatina"

La cançó d'avui és Muérdeme, del grup "La Pegatina". El que té d'especial aquesta cançó és que el videoclip està gravat a La Serra de Mollerussa! A veure si coneixeu algunes de les imatges =)! 

Si voleu compartir fotografies i/o vídeos del que esteu fent a casa podeu enviar-nos-ho al correu infantspalau@gmail.com i nosaltres ho compartirem a les nostres xarxes.

Instragram: petitsjovesactius. O bé si preferiu podeu etiquetar-nos a les vostres publicacions de la següent manera: @petitsjovesactius 

 

DIMECRES, 27 DE MAIG DE 2020

MOLT BON DIA NENS I NENES!! AVUI JA ESTEM A DIMECRES I ÉS EL PENÚLTIM DIA DE PETITS JOVES ACTIUS! NO M'HO PUC CREURE.

COM TOTA GRAN FESTA D'ENTRADA A L'ESTIU (TAL COM PODEU VEURE, LA SETMANA ES DIU "LA GRAN FESTA" ) NO HI POT FALTAR... UNA MICA D'AIGUA I, SOBRETOT, UNA PISCINA!!!

ELS DIMECRES FEM PALAU CULTURAL I, EL CLUB ESPORTIU DE NATACIÓ DEL PALAU D'ANGLESOLA, US ENSENYA PAS A PAS COM PODER FER AQUESTA PISCINA! NO US SEMBLA UNA PASSADA??

JO JA COMENÇO A FER LA MEVA I HEM PODEU ENSENYAR COM HA QUEDAT LA VOSTRA COMPARTINT LA FOTOGRAFIA O VÍDEO A INFANTSPALAU@GMAIL.COM

US ESPERO EL DIVENDRES AMB MOOLTÍSSIMES GANES.... ÉS L'ÚLTIM DIA!

DIVENDRES 29 DE MAIG DE 2020 - ÚLTIM DIA

MOLT BON DIA NENES I NENS! AVUI ÉS L'ÚLTIM DIA DE PETITS JOVES ACTIUS. HA ESTAT TOT UN PLAER ACOMPANYAR-VOS I COMPARTIR AQUESTS DIES DE CONFINAMENT, DE BEN SEGUR, QUE ENTRE TOTS I TOTES HEM FET L'ESTADA A CASA MÉS AMENA!!!

PER TOTES AQUELLES PERSONES QUE HEU PARTICIPAT AL "TALENT SHOW" JA TENIM TOTS ELS VOSTRES REGALS PREPARATS!!!! QUE SERÀ? BEN AVIAT HO DESCOBRIREU. 

AVUI, JA QUE ÉS L'ÚLTIM DIA HEM PREPARAT UNA SUPER RECEPTA... GELAT FET A CASA... DELICIÓS!

ESPERO TORNAR-NOS A VEURE BEN AVIAT I QUE PUGUEM TORNAR A GAUDIR DELS NOSTRES APRENENTATGES. 

MOLT BON ESTIU I DISFRUTEU MOLT AMB UN SOMRIURE ENORME. DURANT AQUESTS DIES, PODREU VEURE AL INSTAGRAM @PETITSJOVESACTIUS MISSATGES IMPORTANTS QUE TENIM PER A VOSALTRES. 

BON ESTIU, SOU MAGNÍFICS I MAGNÍFIQUES, NO HO OBLIDEU. 

bottom of page