top of page

BENVINGUTS I BENVINGUDES A CICLE SUPERIOR

Hola a tots i a totes! Com esteu?

 

El meu nom és Alba Rodríguez i sóc voluntària d'aquest projecte, el qual iniciem amb moltes ganes i il·lusió! Soc pedagoga i actualment estic cursant el màster de Psicopedagogia. Des de fa uns anys treballo coordinant diferents projectes en escoles i instituts, m'encanta el que es viu dins l'escola!!!

Igual que vosaltres, també sóc Palauanglesolina, però es possible que molts no em coneixeu perquè actualment estic vivnt a Santo Domingo, la capital de República Dominicana, un país del continent americà que es caracteritza per estar en una illa, haver-hi moltes palmeres i per la seva temperatura càlida tot l'any. 

Una de las avantatges d'internet, és que tot i la distància, formaré part d'aquesta plataforma durant el període de confinament a causa del COVID-19. D'aquesta manera us podré presentar les activitats, jocs, tallers, experiments i altres, que tenim preparats per passar-nos bé i, a la vegada, aprendre en aquesta aventura! 

Estigueu atents! Dilluns, 30 de març del 2020 arranquem motors!!! Esteu preparats? A més, ben aviat tindreu la visita de la Mummy, un  personatge molt important.

Estic molt emocionada, i vosaltres?

OK.JPG

QUÈ FAREM AQUESTA SETMANA? 

Mummy.jpg

Mummy

PROGRAMARI

 

Us presento el programari! Cada setmana rebreu un programari amb una pinzellada de les tasques que realitzarem. 

Ep! Tindreu un centre d'interès per setmana, qui endevina el d'aquesta? Però no cada setmana treballarem el mateix, de ben segur que la Laia i el Tom tenen un munt de sorpreses per tots vosaltres!

Ara que ja sabeu com funcionarem, esteu preparats? 

DONCS SOM-HI!

COMENCEM!

DILLUNS, 30 DE MARÇ DE 2020

Booooon dia nens i nenes de cicle superior!

Jo ja tinc l'energiiiiiiiiiiiia carregada, i vosaltres? A punt de per començar l'aventura?


Com veureu al vídeo, els dilluns els començarem amb el repte de la setmana! Aquest primer repte consisteix a estar atents a les notícies i escollir-ne una de positiva per enviar-nos-la el divendres al correu electrònic infantspalau@gmail.com. No us oblideu explicar-nos on l'heu trobat (diari, telenotícies, ràdio, etc.), recordeu que el més important és que sigui d'una font fiable per estar ben informats.

ACTIVITAT


Les activitats d'aquesta setmana estaran relacionades amb "El nostre planeta". Així doncs, la primera que us proposem és convertir-vos amb periodistes!!! Com ho farem? Ens posarem a la pell d'entrevistadors/es. Ens agradaria que poguéssiu preguntar a la persona que escolliu:


- Com se sent el planeta?


Com que de ben segur que ja heu fet entrevistes en altres ocasions, us animo que aprofiteu per preguntar-li a aquesta persona: com portes el confinament? Tens més d'una emoció al mateix dia? ... Com escoltareu al meu vídeo, és una activitat per tenir present les emocions que floreixen aquests dies de confinament.

PROPOSTA D'ACTIVITAT: EL JOC DE LES EMOCIONS


Com que m'agrada molt fer treballs manuals, he dissenyat un joc per treballar les emocions del planeta i poder jugar amb la meva família a casa. Estigueu atents al vídeo per saber com l'he fet, us animeu a fer-ne un? M'encantaria que aquells que us animeu a fer-lo, m'enviéssiu una foto de les vostres creacions al correu electrònic infantspalau@gmail.com.

 

Fins demà amics i amigues!

Per veure les activitats diàries heu d'anar a la pantalla "primera setmana"

bottom of page