top of page

BENVINGUTS I BENVINGUDES A CICLE INICIAL

Hola a tots i a totes! Com esteu?

 

El meu nom és Violant Solé i sóc voluntària d'aquest projecte, el qual iniciem amb moltes ganes i il·lusió! Estic graduada com a Mestra d'Educació Primària amb atenció a la diversitat i actualment estic cursant un màster de "Dificultats de l'aprenentatge i trastorns del llenguatge".

Alguns de vosaltres em coneixeu del Cau, d'altres del Casalet d'estiu, alguns simplement del poble o d'altres encara no em coneixeu. Tot i això, espero que ens ho passem bé plegats!

Durant el període del confinament a causa del COVID.-19, formaré part d'aquesta plataforma, dia a dia amb vosaltres. D'aquesta manera us podré presentar les activitats, jocs, tallers, experiments i altres, que tenim pensants per passar-nos bé i aprendre en aquesta aventura! 

Estigueu atents! Dilluns, 30 de març del 2020 arranquem motors. Esteu preparats? Tindreu una visita de dues persones molt importants, la Laia i el seu germà Tom.

Estic molt emocionada, i vosaltres?

Laia

Tom

QUÈ FAREM AQUESTA SETMANA? 

PROGRAMARI

 

Us presento el programari! Cada setmana rebreu un programari amb una pinzellada de les tasques que realitzarem. 

Ep! Tindreu un centre d'interès per setmana, qui endevina el d'aquesta? Però no cada setmana treballarem el mateix, de ben segur que la Laia i el Tom tenen un munt de sorpreses per tots vosaltres!

Ara que ja sabeu com funcionarem, esteu preparats? 

DONCS SOM-HI!

A PARTIR D'ARA TROBAREU LES ACTIVITATS DIÀRIES DINS L'APARTAT "PRIMERA SETMANA"

Es troba al mateix lloc de CICLE INICIAL, mou el ratolí per sobre i ho trobaràs!

bottom of page